Nemanja Stamatović Žabac udario je danas jak šamar Milijani Božić . Ovo je bio samo jedan u nizu incidenata koji su se u rijalitiju "Parovi 8" desili na Aranđelovdan. Čak se i slavljenica Jelena Golubović potukla sa Anđelinom Đinom Marjanović, zbog čega su, uz Ornelu Mijatović, kažnjene od strane produkcije .

Međutim, čini se da je incident kada je Žabac udario Milijanu bio kudikamo dramatičniji - za veliku osudu. Sve se desilo nakon što su se ljubavnici posvađali na proslavi, a Božićeva popila koju čašicu više. Svađa je potom prerasla u fizički obračun, kada je Stamatović uradio sraman i neoprostiv čin ošamarivši suprugu Milojka Božića.
Oni su potom oboje učestvovali u emisiji i sedeli zajedno - jedno do drugog. I pomirili su se... Neverovatno, kao da se ništa nije dogodilo, kao da mu je oprostila žestoko nasilje. Milijana je, još uvek "pod gasom", aktivno učestvovali u emisiji "Upoznajte Parove", a jedna od gledateljki koja se uključila uživo u program ju je žestoko iskritikovala, a pomalo i ponizila. Nju pomalo, a podosta više samog nasilnika.
Nemanja Stamatović Žabac i Milijana Božić
Nemanja Stamatović Žabac i Milijana Božić
Foto: TV Happy printscreen/Parovi 8
- Bravo za odbranu danas! Razvedi se od Milijane i pusti je neka je Žabac šamara. Dobila je danas jednu porciju, na slavi - rekla je gledateljka i pozdravila voditelja Eru Ojdanića koji je najavio da će večeras biti organizovana žurka u vili zbog krsne slave.
Era je potom upitao Milijanu da prokomentariše što se Aleksandra Jakšić uključila u čitavu priču i približila se njenom suprugu Milojku Božiću.
Nemanja Stamatović Žabac i Milijana Božić
Nemanja Stamatović Žabac i Milijana Božić
Foto: TV Happy printscreen/Parovi 8
- Možeš da ih vodiš da kupe šljive, za bolje nisu! Mada ne znam ni za to koliko su sposobni - rekla je, čini se, još uvek pripita Milijana.
- Milijana se Milojku vratiti ne može! To da zna - odbrusila joj je Aleksandra.