Loading..





Praznično raspoloženje zahvatilo je i luksuznu zemunsku vilu, gde su učesnici rijalitija "Parovi 8" sinoć dočekali novu godinu. Ipak, žurka nije mogla da prođe bez trzavica.

U Tajnoj sobi su sinoć u jednom trenutku bili još uvek zakoniti supružnici Milijana i Milojko Božić, kao i novopečena učesnica Ester Bošković koja je bacila oko na Milojka i želi da se uda za njega, nakon što se ranije s njim, više u šali "verila", takođe u rijalitiju. 
Ubrzo se razbuktala rasprava, a Ester je izjavila kako odustaje od Božića i da se zvanično povlači. Isto je rekla i Milijana koja takođe odustaje od Milojka i definitivno je odlučila da se razvede od njega. A potom je poslala poruku svom takođe oženjenom ljubavniku Nemanji Stamatoviću Žapcu  kome je poručila da ga voli najviše na svetu.
Dok su razgovarali, u Tajnu sobu je stigla Aleksandra Jakšić, još jedna Milojkova potencijalna ljubav s kojom je ušao u vezu nakon kraha sa Milijanom, a s kojom se potom posvađao i pomirio. Ona je odmah napravila pometnju i napala je Milijanu kojoj je branila da bude u Milojkovom prisustvu, a pokušala je i da se raspravi sa Ester.


Nedostajao im je samo Žabac, pa da svi akteri ovih zamršenih ljubavnih odnosa budu na jednom mestu. Stamatović je pre nekoliko dana diskvalifikovan iz "Parova 8", a Milijana neprestano tuguje za njim i šalje mu ljubavne poruke iako još uvek nije dobila nijednu vest od njega iz spoljnog sveta. Ni vest, ni poklon, a ni pozdrav - kada su juče u vilu stigle čestitke porodica i bliskih ljudi učesnicima, od njega nije bilo ni traga ni glasa.
Nemanja Stamatović Žabac i Milijana Božić
Nemanja Stamatović Žabac i Milijana Božić
Foto: TV Happy printscreen/Parovi 8
Kako piše portal "Hepi" televizije, Žabac je za Novu godinu bio u svom domu i to u krugu porodice - sa ženom i decom. Da li to znači da je "digao ruke" od veze sa Milijanom ili ne, još uvek je nepoznato.