Loading..




Praznična atmosfera je i u rijalitiju "Parovi 8". Nova godina je pred vratima, a sinoć su za učesnike u luksuznu zemunsku vilu pristigle video čestitke članova porodice i dragih osoba.

Spekulisalo se u kakvom je odnosu sa porodicom Milijana Božić nakon skandala pred kamerama "Parova" sa još uvek zakonitim suprugom Milojkom Božićem i ljubavnikom za kojim tuguje otkako je diskvalifikovan - Nemanjom Stamatovićem Žapcem.
Nemanja Stamatović Žabac i Milijana Božić
Nemanja Stamatović Žabac i Milijana Božić
Foto: TV Happy printscreen/Parovi 8
Za razliku od majke i oca, Njena sestra Olivera i baka su snimile video sa lepim željama za Milijanu, a ona se raznežila kada ih je videla na ekranu.


- Sestra i baka su jedine dve osobe koje mi uvek nedostaju. Očekivala sam čestitku od još jedne osobe ali sam znala da od toga nema ništa - iskrena je bila Milijana.
Može se naslutiti da je mislila na Žapca od koga je očekivala poklon ili makar vesti iz spoljašnjosti, a dobila je samo - razočaranje!
Olivera Bogdanović
Olivera Bogdanović
Foto: TV Happy printscreen/Parovi
Božićeva od Stamatovićevog izbacivanja nema nikakvih vesti o njemu, a on se vratio kući - u porodični dom kod supruge i dece. A da li još uvek planira da ostane i u vezi sa Milijanom, za sve je misterija, pa i za Milojkovu još uvek zakonitu suprugu. Njoj je bilo veoma krivo što se njena ljubav nije pojavila u klipu i jedva je uspela da se sabere.