Loading..



Svi su bili iznenađeni kada je čarobnjak Merlin pre dva dana objavio da su Slađana Slađa Petrušić i Dušan Zdravković izbačeni iz rijalitija "Parovi". U potonjem obrazloženju produkcije, otkriveno je da se Merlin odlučio na takav korak zbog tajnog zadatka koji je dobio ljubavni par. Nakon toga se spominjalo i da ostaju bez honorara, a šta je od svega toga istina, ostalo je pomalo nejasno i čeka razjašnjenje.
Oni su na društvenim mrežama otkrili tačan datum kada se vraćaju u vilu, a Zdravković je postavio i jedan zanimljiv snimak.
Na snimku se vidi kako Dušan, uz čašicu, na privatnoj žurci, uživa pevajući "Lili Marlen"... istu onu pesmu zbog koje je njegov striko svojevremeno dobio batine u filmu "Balkan ekspres" kada je odbio da peva nemačkim okupatorima omiljenu pesmu. Zdravković se na taj način našalio i rešio da "izda" čiču i njegovu antifašističku borbu na filmskom platnu.
A, ostaje i pitanje da li je Slađa napravila ovaj snimak jer Dušan u najmanju ruku deluje kao zaljubljeni tinejdžer dok peva.
Prisetimo se i kultne scene domaćeg filma kada je Toma Zdravković odbio da peva pesmu koju je njegov naslednik nedavno izveo:
Goca Božinovska UŠLA u Parove, BUNILA se protiv odluke produkcije i OGLASILA se odmah po IZLASKU